(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Karbanátky s cibulovou omáčkou
Potřebné ingredience
Karbanátky: mleté maso, trochu strouhanky, vajíčko, cibulku na jemno nakrájenou, majoránku, sůl, pepř, hořčici, kousek nastrouhaného sýra (eidam) Omáčka: 2 střední cibule, lžice hořčice, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění
Postup přípravy
Maso smícháme s ostatníma surovinama, ochutíme. Karbanátky osmažíme na oleji, dáme stranou a na tom samém oleji osmažíme do hněda cibulku, přidáme karbanátky, zalijeme trochou vody (nepotřebujeme omáčky velké množství), přidáme hořčici, ochutíme a zahustíme. Necháme povařit a máme hotovo.
Jako přílohu máme nejraději šťouchané brambory.
Jako přílohu máme nejraději šťouchané brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé